Membri

BĂLESCU IONUT - asociat coordonator - economist - practician in insolventa - licentiat in studii economice europene Universitatea Romano-Americana, master in afaceri internationale Universitatea ASE, evaluator intreprindere CECCAR, Certificate of Completition: "Issues, Trends and Challenges Confronting the Management of Entrprises in Global Economy of 21st Century", Certificate of Achievment: "Business Planing", Atestat Limba engleza Nivel A, Certificat "Limba Engleza pentru Integrare Europeana"

ŞULER MIHAI - Avocat si practician in insolventa; Licentiat in Drept - Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, Facultatea de Drept; Masterat in Dreptul Afacerilor - Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti; Membru al Baroului Bucuresti din anul 2008.
Colaboratori

S.P. BFJ CONSULTING GROUP S.P.R.L. - societate profesionala de insolventa - desfasoara activitati de insolventa in Bucuresti si in alte puncte teritoriale din tara.

PFA CIMPEANU ION - cabinet de contabilitate - expert contabil, evaluator C.E.C.C.A.R. - servicii de contabilitate - declaratii fiscale la bugetul de stat, asigurari sociale, asigurari de sanatate si somaj; efectuarea balanta de verificare, bilant si cont de profit si pierderi;

SC EXCONTA FM SRL - Societate Profesionala de Audit Financiar si Contabilitate;

SC MICONT 2003 SRL - cabinet de contabilitate - declaratii fiscale la bugetul de stat, asigurari sociale, asigurari de sanatate si somaj, efectuarea balanta de verificare, bilant si cont de profit si pierderi, refacere evidenta contabila.

BEBE SOLEA - cabinet de avocatura - Baroul Bucuresti, asisitenta juridica, consultanta juridica, reprezentare;

ALEXANDRU IOAN CRISTIAN - cabinet de avocatura - Baroul Buzau, asisitenta juridica, consultanta juridica, reprezentare;

SC ROAL CONSULTING SRL - evaluare bunuri mobile si imobile, active ale societatilor in lichidare si reorganizare; aceste lucrari vor fi semnate de persoane profesioniste recunoscute ANEVAR cu legitimatie si stampila ANEVAR valabile la data intocmirii rapoartelor de evaluare;

MBA Expert Consulting Services - Societate Profesionala de Audit Finanaciar si Contabilitate, - analiza si diagnostic financiar, planuri de afaceri;
In functie de necesitati se vor incheia contracte pe probleme punctuale cu SC GIA Consulting SRL (evaluari entitati cotate pe piata de capital), VECTOR Communications (comunicatii IT, programare si analiza sistemelor informatice) si avocati Baroul Bucuresti: Av. Alper Ramazan.

Membrii societatii si colaboratorii societatii sunt persoane dominate de elanul si elasticitatea necesare pentru a organiza societatea pe principiul profitabilitatii si pentru a crea o atmosfera colegiala de munca in care sa domine competenta si calitatea.